Ανδρικό

Ανδρικό (55)

0 στα 3 για τις ομάδες την εβδομάδα που πέρασε, καθώς ούτε οι Άνδρες, ούτε οι Νέοι, ούτε οι Έφηβοι είδαν το ροζ χρώμα στο φύλλο αγώνα...

Tuesday, 17 January 2017 18:30

Βάλτο αγόρι μου

Written by

Με μεγάλο buzzer beater του Κώστα Νεράντζη η ΑΕΕΤάρα έκανε την ολική επαναφορά και πήρε την μπουκιά της νίκης από το στόμα του Ποσειδώνα Μηχανιώνας!

Η επίσημη αγωνιστική δράση για τα τμήματα της ΑΕΕΤ για το 2016 ολοκληρώθηκε με "ντεμί" αποτελέσματα, που βέβαια δεν μας χάλασαν και ιδιαίτερα την διάθεση για πάρτυ!

Φτάνοντας στη 10η αγωνιστική η μπασκετική ΑΕΕΤ κατάφερε επιτέλους να κάνει δύο σερί νίκες, και να φτάσει στο 5-5! 

Sunday, 04 December 2016 00:26

Απόδραση από το Ρύσιο

Written by

Την Δευτέρα που μας πέρασε, στο ΔΑΚ Ρυσίου, η μπασκετική ΑΕΕΤ για 38,5 λεπτά φλέρταρε με μια ήττα που θα σήμαινε εμπλοκλή σε περιπέτειες (και το Πλαγιάρι με μια νίκη-ανάσα)...

Η χθεσινή ήττα ήταν ό,τι χειρότερο έχει ζήσει η ομάδα μπάσκετ του σωματείου από το 2007 που δημιουργήθηκε.

Μετά τα άσχημα αποτελέσματα σε Μίκρα και Μηχανιώνα, η ΑΕΕΤ επέστρεψε στην Τούμπα για να υποδεχθεί το ΔΑΣΩ, σε έναν αγώνα κομβικής σημασίας (κυρίως για την ψυχολογία μας)

Saturday, 15 October 2016 15:58

Δύσκολη εβδομάδα

Written by

Δυο αγώνες για το ανδρικό μας την εβδομάδα που πέρασε, δύο άσχημες ήττες για πρωτάθλημα και κύπελλο (και αποκλεισμός από τη συνέχεια του θεσμού).

Άκρως επιτυχημένη η εβδομάδα που πέρασε για το μπασκετικό τμήμα της ΑΕΕΤ, καθώς έκανε το επικό "3 στα 2", καταφέρνοντας να μαζέψει 3 ροζ φύλλα δίνοντας 2 μόλις αγώνες!

Τόσο το ανδρικό μας όσο και η ομάδα των Νέων δεν κατάφεραν να ξεκινήσουν με το δεξί τις υποχρεώσεις τους στα πρωταθλήματά τους. Τη Δευτέρα στη Μηχανιώνα η ΑΕΕΤ έσωσε τα προσχήματα με την εμφάνιση του 4ου δεκαλέπτου που όμως δεν ήταν αρκετή για τη νίκη. Στον αντίποδα, την Πέμπτη η Κ20 έχασε από τον ΒΑΟ δικό της μας ακριβώς στο ίδιο δεκάλεπτο!

Page 4 of 4