Ανδρικό

Ανδρικό (57)

Η μπασκετική ΑΕΕΤ δεν μπόρεσε να επιστρέψει στις νίκες ούτε στον Παρασκευιάτικο εξ αναβολής αγώνα στα Βασιλικά με τον τοπικό ΓΑΣ, χάνοντας μάλιστα στο τέλος με τη μεγαλύτερη διαφορά της αναμέτρησης (82-68).

Οι τελευταίες μέρες του Χειμώνα μύρισαν Άνοιξη για το σωματείο, αφού μετά από σερί άτυχων και "άτυχων" αποτελεσμάτων η ΑΕΕΤάρα βρήκε τον δρόμο για τις επιτυχίες. με αποτέλεσμα να πετάξει ανανεωμένη τον χαρταετό της σήμερα....

0 στα 3 για τις ομάδες την εβδομάδα που πέρασε, καθώς ούτε οι Άνδρες, ούτε οι Νέοι, ούτε οι Έφηβοι είδαν το ροζ χρώμα στο φύλλο αγώνα...

Tuesday, 17 January 2017 18:30

Βάλτο αγόρι μου

Written by

Με μεγάλο buzzer beater του Κώστα Νεράντζη η ΑΕΕΤάρα έκανε την ολική επαναφορά και πήρε την μπουκιά της νίκης από το στόμα του Ποσειδώνα Μηχανιώνας!

Η επίσημη αγωνιστική δράση για τα τμήματα της ΑΕΕΤ για το 2016 ολοκληρώθηκε με "ντεμί" αποτελέσματα, που βέβαια δεν μας χάλασαν και ιδιαίτερα την διάθεση για πάρτυ!

Φτάνοντας στη 10η αγωνιστική η μπασκετική ΑΕΕΤ κατάφερε επιτέλους να κάνει δύο σερί νίκες, και να φτάσει στο 5-5! 

Sunday, 04 December 2016 00:26

Απόδραση από το Ρύσιο

Written by

Την Δευτέρα που μας πέρασε, στο ΔΑΚ Ρυσίου, η μπασκετική ΑΕΕΤ για 38,5 λεπτά φλέρταρε με μια ήττα που θα σήμαινε εμπλοκλή σε περιπέτειες (και το Πλαγιάρι με μια νίκη-ανάσα)...

Η χθεσινή ήττα ήταν ό,τι χειρότερο έχει ζήσει η ομάδα μπάσκετ του σωματείου από το 2007 που δημιουργήθηκε.

Μετά τα άσχημα αποτελέσματα σε Μίκρα και Μηχανιώνα, η ΑΕΕΤ επέστρεψε στην Τούμπα για να υποδεχθεί το ΔΑΣΩ, σε έναν αγώνα κομβικής σημασίας (κυρίως για την ψυχολογία μας)

Saturday, 15 October 2016 15:58

Δύσκολη εβδομάδα

Written by

Δυο αγώνες για το ανδρικό μας την εβδομάδα που πέρασε, δύο άσχημες ήττες για πρωτάθλημα και κύπελλο (και αποκλεισμός από τη συνέχεια του θεσμού).

Page 4 of 5