Monday, 18 November 2019 18:03

Προστατεύουμε τα δεδομένα σας! Featured

Written by
Rate this item
(0 votes)

Στα πλαίσια αναδιοργάνωσης και εκσυγχρονισμού του σωματείου, η ΑΕΕΤ εναρμονίστηκε με τον Γενικό Κανονισμό για την Προστασία Δεδομένων (GDPR)!

Από τις πρώτες αποφάσεις του νέου Διοικητικού Συμβουλίου ήταν ο ορισμός ως Υπευθύνου Προστασίας (DPO) του μέλους του και δικηγόρου, Αγάπης Μαυρουδή. Η τελευταία, αναλαμβάνοντας τα καθήκοντά της, ήδη προχώρησε στην καταγραφή των κρίσιμων παραμέτρων για τη δημιουργία εντός του σωματείου ενός ολοκληρωμένου πλαισίου λήψης, επεξεργασίας και προστασίας των προσωπικών δεδομένων των εμπλεκόμενων με αυτό ενώ προετοίμασε και ήδη πραγματοποιεί εκπαίδευση των υπευθύνων επεξεργασίας αλλά και ενημέρωση των υποκειμένων των δεδομένων αναφορικά με την αφενός με την κείμενη νομοθεσία και αφετέρου με τα πεδία της δραστηριότητας του αθλητικού σωματείου που σχετίζονται με τα προσωπικά δεδομένα των μελών, προπονητών και αθλητών του.

Το προηγούμενο Σάββατο (16/11) ενημερώθηκαν οι προπονητές και οι γονείς της ακαδημίας μπάσκετ, χορηγήθηκε ενημερωτικό υλικό και λήφθηκαν οι αναγκαίες συναινέσεις. Το επόμενο διάστημα αντίστοιχες δράσεις θα πραγματοποιηθούν και στα υπόλοιπα τμήματα του σωματείου, προκειμένου μέχρι το τέλος του έτους η ΑΕΕΤ να είναι πλήρως εναρμονισμένη με τον Γενικό Κανονισμό και τις προβλέψεις του.

Για οποιαδήποτε σχετική απορία και διευκρίνηση καθώς και για χορήγηση ηλεκτρονικά του ενημερωτικού υλικού, μπορείτε να απευθύνεστε με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην διεύθυνση This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

 

Read 1058 times

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.