Print this page
Tuesday, 23 October 2018 11:44

Έσπασε το ρόδι για τα κορίτσια! Featured

Written by
Rate this item
(0 votes)

Έφτασε η πολυπόθητη νίκη! Στην τρίτη αγωνιστική της φετινής περιόδου το τμήμα του γυναικείου βόλλεϊ της ομάδας μας αγωνίστηκε εκτός έδρας απέναντι στον Α.Σ. Ποσειδώνα Μηχανιώνας και μετά από τις δύο ήττες των πρώτων αγωνιστικών ανέτρεψε τα δεδομένα και σημείωσε τη πρώτη της νίκη.

Το τελικό σκορ ήταν 1-3 με σετ 25-21, 16-25, 20-25 και 18-25. 
Στο πρώτο σετ και οι δύο ομάδες έδειξαν τον έντονο χαρακτήρα τους και τη μαχητικότητα τους. Πάλεψαν αρκετά μέχρι να φτάσουν στο τελικό 25-21. Όμως, οι γηπεδούχοι φάνηκαν ανώτεροι, περισσότερο συγκεντρωμένοι και κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα. 
Στο δεύτερο σετ, ωστόσο, μας περίμεναν όλους εκπλήξεις με γλυκόπικρη γεύση. Η βασική πασαδόρος της αντίπαλης ομάδας αναγκάστηκε να αποσυρθεί στον πάγκο, στον οποίο και παρέμεινε μέχρι τη λήξη του αγώνα, εξαιτίας μιας έντονης ενόχλησης στη μέση της. Επιπλέον, μετά από λίγα λεπτά τραυματίστηκε και μία από τις δικές μας ακραίες, η Μαρία Τζαφέρη, στον αγκώνα, αλλά ευτυχώς δεν φάνηκε να είναι κάτι σημαντικό. 
Ωστόσο, η ομάδα μας διατήρησε τη ψυχραιμία της και ισοφάρισε κάνοντας το 1-1 στα σετ. 
Συνεχίζοντας στο τρίτο σετ, η ομάδα της Μηχανιώνας έδειξε να συνέρχεται και μπήκε δυναμικά. Όμως, τα κορίτσια μας είχαν κερδίσει μια δεύτερη ευκαιρία και δεν θα την άφηναν ανεκμετάλλευτη. Το τρίτο σετ κρίθηκε στις λεπτομέρειες και η ΑΕΕΤ πήρε εκ νέου το προβάδισμα σημειώνοντας το 1-2. 
Τέλος, το τέταρτο σετ διεκδίκησε, μέσα σε κλίμα ενθουσιασμού και αισιοδοξίας, από τον πρώτο πόντο η ομάδα μας που διαμόρφωσε το τελικό 1-3. 

(Η περιγραφή του αγώνα από την "δύο σε ένα" αθλήτρια / ρεπόρτερ, Ανδρομάχη Σκλόπη)

Read 655 times Last modified on Wednesday, 24 October 2018 01:25
Α.Ε.Ε.Τ.

Latest from Α.Ε.Ε.Τ.