Print this page
Wednesday, 06 June 2018 15:22

Στην οκτάδα οι βετεράνοι και φέτος Featured

Written by
Rate this item
(0 votes)

Την πρόκριση για 2η συνεχόμενη χρονιά στις 8 καλύτερες ομάδες γερόντων της πόλης πέτυχε η ΑΕΕΤάρα, κατακτώντας την 2η θέση του Δ' ομίλου του 25ου πρωταθλήματος βετεράνων

Μετά την εντυπωσιακή ανατροπή επί της Πυλαίας στην πρεμιέρα των αγωνιστικών υποχρεώσεων (από το -21 στην αρχή του 3ου δεκαλέπτου η διαφορά έφτασε στο +15) η οποία οδήγησε στην πρώτη νίκη me 94-85, η ΑΕΕΤάρα επιβλήθηκε και της Αρετσού, πιο εύκολα μάλιστα από το τελικό 75-57. Στη τελευταία στροφή της προκριματικής φάσης, με τον Άρη στο Παλέ, οι γέροντες του κόουτς Μητρίδη μέχρι το τέλος της δεύτερης περιόδου ήταν πολύ κοντά, προτού η ψαλίδα ανοίξει και φτάσει στο τελικό 87-71... 

Η πρόκριση βέβαια παραλίγο να χαθεί προχθές το βράδυ, όταν η Πυλαία έφτασε πολύ κοντά στο διπλό μέσα στο Παλέ, εξέλιξη η οποία θα οδηγούσε σε τριπλή ισοβαθμία και την ομάδα μας εκτός προημιτελικών! Το τρίποντο του Χρυσανθόπουλου στο φινάλε έστειλε το ματς στην παράταση, όπου ο Άρης εν τέλει επικράτησε και πήρε την πρωτιά στον όμιλο, στέλνοντας την Πυλαία στην 3η θέση και την ΑΕΕΤ στη 2η!

Το ραντεβού των κουρασμένων κορμιών μας ανανεώθηκε λοιπόν για το βράδυ της Πέμπτης, 7/6, στις 20:00 στο ΔΑΚ Καλαμαριάς, για να αντιμετωπίσουμε την Ένωση Αστυνομικών, με φόντο την πρόκριση στην τετράδα του πρωταθλήματος, την οποία πέρισυ μας στέρησε η παρέα του δικού μας Γιώργου Πεγιά. 

Σημειώνουμε ότι ενόψει του αυριανού προημιτελικού αφίχθη στη Θεσσαλονίκη εκ Γερμανίας ο 18χρονος με 20 χρόνια εμπειρίας παλαίμαχος του σωματείου, Γιώργος Εκλεκτός, προκειμένου να ενισχύσει την προσπάθεια της ομάδας με τον ευρωπαϊκό - αναγεννησιακό αέρα που τον διακρίνει, ένας τραυματισμός ωστόσο (άγνωστης προέλευσης) στο χέρι του, καθιστά αμφίβολη τη συμμετοχή του. Το ιατρικό επιτελείο και γνωστοί μπάρμαν της ευρύτερης περιοχής της Χαλκιδικής καταβάλουν προσπάθειες ώστε ο ημίψηλος Γκέοργκ (γνωστός και ως "λευκός πύργος του Ουλμ") να βάλει το λιθαράκι του!

 

Read 813 times Last modified on Thursday, 07 June 2018 00:46
Α.Ε.Ε.Τ.

Latest from Α.Ε.Ε.Τ.