Print this page
Sunday, 08 January 2017 23:07

Καζαμίας! Featured

Written by
Rate this item
(0 votes)

Η 1η βδομάδα της χρονιάς πέρασε.... Επειδή στον γράφοντα μπήκε λίγο δύσκολα, διάθεση για Καζαμία δεν υπήρχε.... Αφού όμως ο παγετός ανέβαλε την έναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων του σωματείου, δεν μπορέσαμε να αντισταθούμε στον πειρασμό... Ιδού λοιπόν τι θα γίνει τις επόμενες 53 εβδομάδες του 2017!

Ιανουάριος

Μετά τις διαδοχικές αναβολές των υπολοίπων τμημάτων η χρονιά ξεκινάει με την ανδρική ομάδα μπάσκετ να αγωνίζεται στα Βασιλικά. Παρά το -11 που δείχνει το θερμόμετρο εντός του γηπέδου το τζάμπολ γίνεται κανονικά. Η ομάδα μας παρά τις απουσίες (ο Αναγνωστάκης είναι αποκλεισμένος στην Άρτα, Νεράτζης και Τόλης δεν έχουν αναρρώσει, ενώ ο Παπαϊωάννου τελευταία στιγμή, έξω από το γήπεδο, δέχθηκε σεξουαλική επίθεση από πολική αρκούδα που τον πέρασε για υποψήφιο ταίρι) καταφέρνει στο ημίχρονο να προηγείται. Στην έναρξη του 2ου ημιχρόνου όμως το χρονόμετρο παγώνει και δεν ξεκινάει παρά τις εντριβές με θερμαντική. Ο αγώνας διακόπτεται και οι αθλητές αποσύρονται για ντουζ, για το οποίο το νερό ζεσταίνεται σε μπρίκι με γκαζάκι. Ο Κουλουμπής βουτάει φακελάκι με πράσινο τσάι στο μπρίκι. Ο Πεγιάς λούζεται με αυτό.

Μια εβδομάδα μετα το κρύο έχει υποχωρήσει, ο Αναγνωστάκης έχει επιστρέψει, όπως και οι ασθενείς, αλλά αγνοείται ακόμη ο Παπαϊωάννου, ενώ στο κεφάλι του Πεγιά εμφανίζεται πράσινο τρίχωμα. Η ΑΕΕΤ επιβάλλεται εύκολα του Ποσειδώνα Μηχανιώνας και πιάνει την 6η θέση της βαθμολογίας, από την οποία όμως μας γκρεμίζει η Αρετσού μια εβδομάδα αργότερα. Ο μήνας κλείνει με νίκη επί του Γαλαξία και μάλιστα με υπερκάλυψη της ήττας του 1ου γύρου (9 πόντοι), παρά το γεγονός ότι ο Γιαννούλης εκμεταλλεύται την απουσία Παπαϊωάννου και πετυχαίνει 43 πόντους.

Στα τμήματα υποδομής αγωνιστική δράση υπάρχει μόνο για τους εφήβους, οι οποίοι παρά τις 2 νίκες τους τερματίζουν στην 3η θέση, αφού η ΜΕΝΤ κερδίζει τον Άγιο Παύλο, με αποτέλεσμα να πάνε στην κλήρωση της επόμενης φάσης με μειονέκτημα. Η Κ20 δεν καταφέρνει να αγωνιστεί, αφού το ματς με τους Μαχητές αναβάλλεται, λόγω υποχρεώσεων αθλητών των αντιπάλων με την εθνική ενόπλων και το τοπικό σύστημα προσκόπων, ενώ μεσολαβεί ένα ρεπό και η νίκη στα χαρτιά επί της HOOP που έχει αποσυρθεί. 

Το ποδόσφαιρο ξεκινάει το 2ο γύρο με διπλό στον Αισχύλο, το οποίο πανηγυρίζεται έξαλλα από γονείς της ακαδημίας σε μαγαζί αθλητή των αντιπάλων. Στα επόμενα δύο εντός έδρας με Καρατάσου και Μετέωρα η ΑΕΕΤ μαζεύει 6 βαθμούς και με το 3 στα 3 φτάνει στην 5η θέση, έχοντας πάντα ως πρώτο σκόρερ τον Χόχα που σκοράρει και στα 3.

Το βόλεϊ αν και δυσκολεύεται επιβάλλεται των Βασιλικών και την τελευταία Κυριακή του μήνα πάει στην Περαία για τον εξ αναβολής αγώνα με τον Ζέφυρο, στον οποίο χάνει μεν, παίρνει όμως τον βαθμό και στην 5πλή ισοβαθμία με Αγία Τριάδα, Περσέα, Πυλαία και Ζέφυρο καταφέρνει και παίρνει την πρόκριση στον όμιλο ανόδου.

Ο μήνας κλείνει με ψήσιμο στη φωλίτσα προκειμένου να μαζευτούν χρήματα και να μείνει το εντευκτήριο του συλλόγου ανοιχτό. Χάρη στη συνδρομή του Δαρά, ο οποίος καταναλώνει 48 χοιρινά και 2 κοτόπουλο (γιατί είναι στον όγκο), η φωλίτσα παίρνει παράταση 2 μηνών.

Φεβρουάριος

Ο μήνας ξεκινάει με διπλό στο ΔΑΣΩ, το οποίο βρίσκεται στην 1η θέση της βαθμολογίας, με εξαιρετική εμφάνιση Πεγιά, ο οποίος μάλιστα εξαιτίας της πράσινης τριχοφυϊας που έχει αναπτυχθεί κανονικά μπερδεύει τους διοικούντες των αντιπάλων και περνάει απαρητήρητος. Δεν συμβαίνει το ίδο με τον Πίσσα, ο οποίος φυγαδεύεται συνοδεία στρατονομίας. Παραμονή Αγίου Βαλεντίνου η Σίνδος μας κάνει έρωτα και μας στερεί την είσοδο στην τριάδα. Στην τελευταία αγωνιστική του μήνα η ΑΕΕΤ φεύγει με διπλό από την Πυλαία, πατσίζοντας την ήττα του 1ου γύρου. 

Οι έφηβοι, παρά το μειονέκτημα στην κλήρωση, πετυχαίνει 2 νίκες κόντρα στον Θερμαϊκό Θέρμης και προκρίνεται στην επόμενη φάση, όπου μέσα στον μήνα κερδίζει εκτός έδρας τον Αριστοτέλη Σταυρού. Η Κ20 χάνει από Ηρακλή και Ερμή Λαγκαδά, πετυχαίνει όμως την 1η της νίκη εντός παρκέ, επί του Κεραυνού Αγίου Παύλου (η οποία όμως δεν μετράει στη βαθμολογία, γεγονός που όταν γίνεται αντιληπτό οδηγεί την ψυχολογία της ομάδας στην κατάρρευση).

Το ποδόσφαιρο ξεκινάει με εντυπωσιακό διπλό στον Άγιο Γεώργιο. Μετά τη λήξη του αγώνα παράγοντες των γηπεδούχων βγάζουν κάτι παλιά τεφτέρια, αποδείξεις και λογαριασμούς και ζητάνε χρωστούμενα από το 2007-2008. Μετά τις σχετικές ψιλές και τις διαπραγματεύσεις μόλις ηρεμήσουν τα πνεύματα, η ΑΕΕΤ αποφασίζει να προχωρήσει σε ψήσιμο για να καλύψει μέρος των οφειλόμενων, παρά την παρέλευση 10ετίας. Η νίκη (κυρίως) και η κατάσταση που διαμορφώθηκε αποσυντονίζει την ομάδα η οποία κάνει δύο συνεχόμενες ήττες από Εθνικό Αστέρα και Προοδευτική, στο τοπικό ντέρπι. Το τελευταίο πυροδοτεί εξελίξεις και την Τρίτη μετά το ματς σύσσωμο το τμήμα μαζεύεται στην φωλίτσα για να πάρει αποφάσεις. Ο Αρτέμης παρακολουθεί τους υπόλοιπους να ψάχνουν τα αρχεία του σωματείου για να δούνε ποιος είναι πιο παλιός, αγανακτεί και φεύγει για φάει σουτζουκάκια στο στέκι της Προοδευτικής. Επιστρέφει για να διαπιστώσει ότι οι μπύρες καταναλώθηκαν και η φωλίτσα έβγαλε ένα ενοίκιο ακόμα.

Το βόλεϊ ξεκινάει στον όμιλο ανόδου με ήττα στον Κεραυνό Αγίου Παύλου αλλά καταφέρνει και συνεχίζει με δύο νίκες απέναντι σε Δημόκριτο Μυγδονίας και Περσέα, γεγονός το οποίο γιορτάζεται σε γνωστή ταβέρνα της Τούμπας όπου επίσης γνωστό λίμπερο παίρνει το μικρόφωνο και τραγουδάει. Η κατάσταση ξεφεύγει όταν το έτερο λίμπερο αφήνει το πιρούνι και πιάνει και αυτή το μικρόφωνο. Η Κ20 που "τυχαία" βρίσκεται στο ίδιο μαγαζί χτυπάει παλαμάκια, πέρα από τον Δαρά που βρίσκε την ευκαιρία να βάλει χέρι ό,τι σουβλάκι έχει απομείνει.

Ο μήνας κλείνει την Τσικνοπέμπτη, η οποία συμπίπτει με τα γενέθλια του Προέδρου. Το ψήσιμο στη φωλίτσα γίνεται για να καλυφθούν οι οφειλές στην Κρήνη, αλλά το ταμείο πάει τόσο καλά (παρά την απουσία Δαρά) που η διοίκηση αποφασίζει να κρατήσει τα έσοδα για να πληρώσει κανα δυο ενοίκια ακόμα.

Μάρτιος

Στο Ελ Τούμπικο vol.II η ΑΕΕΤ πετυχαίνει το αντικειμενικό της στόχο: Κόβει όσα εισιτήρια χρειάζονται για να βγει η χρονιά χωρίς άλλο μπάρμπεκιου... Αγωνιστικά χάνει μεν από τη ΜΕΝΤ, διατηρεί όμως τη διαφορά του α' γύρου, αφού ο Κάππος σε νεκρό χρόνο έχει 0/2 βολές. Η συνέχεια δίνεται στην άνω γνωστή ταβέρνα της Τούμπας, όπου οι αντίπαλοι-νικητές απαιτούν άσμα από το γνωστό λίμπερο του σωματείου, κάτι το οποίο όμως αποτρέπεται με παρέμβαση Ταρπάγκου. Την επόμενη βδομάδα η ΑΕΕΤ χάνει στις Συκιές από τον ΒΑΟ με μόλις 38 πόντους, γεγονός το οποίο πανηγυρίζεται έξαλλα από την ομάδα μας. Ο μήνας κλείνει με αγχωτική νίκη επί του Αστέρα Πλαγιαρίου η οποία μας διατηρεί στην 6η θέση της βαθμολογίας. Οι έφηβοι αποκλείονται άδοξα από τη συνέχεια του πρωταθλήματος, καθώς το Kleanhous Arena είναι κλειστό για 8η φορά μέσα στην αγωνιστική περίοδο (όπως και η Παπάφη) με αποτέλεσμα ο Αριστοτέλης Σταυρού να πάρει την νίκη στα χαρτιά και μαζί με αυτήν την πρόκριση. Οι αθλητές του τμήματος από εδώ και πέρα ενισχύουν την προσπάθεια της Κ20, η οποία αλλάζει εικόνα και πετυχαίνει 3 σερί νίκες με ΠΚ Νεάπολης, Πειραματικό και Γαλάζιους, φτάνοντας στην 5η θέση.

Το ποδόσφαιρο είναι επίσης σε ανοδική πορεία επικρατώντας της Παναγίας Φανερωμένης, της Αστραπής Νεάπολης και του πρωτοπόρου πλέον Κισσού Χορτιάτη, όπου τη νίκη δίνει ο Τόζιος σκουντώντας την μπάλα στα δίχτυα με τα γένια του. Το βόλεϊ δίνει δύο συνεχόμενα τοπικά ντέρμπι στον Άγιο Θεράποντα, επικρατεί εύκολα της ΑΕΝ Αγίας Τριάδας, χάνει όμως στο τάι μπρέικ από την Προοδευτική, εξέλιξη την οποία ο Αρτέμης παίρνει κατάκαρδα, αφού δέχεται καταιγισμό μηνυμάτων από τους συντρόφους της Προο. Τα κορίτσια παίρνουν το αίμα τους πίσω κερδίζοντας τον Άγιο Αθανάσιο και τον μέχρι τότε αήττητο Ποσειδώνα Μηχανιώνας, και ο Αρτέμης κυκλοφορεί και πάλι περήφανος στην Τούμπα

Απρίλιος

Το μπάσκετ κερδίζει διαδοχικά Κεραυνό Ωραιοκάστρου, Μακαμπή και Σταυρούπολη και κάνει Πάσχα από την 4η θέση. Καθοριστικής σημασίας παράγοντας την αγωνιστική ανάταση της ομάδας η επιστροφή Παπαϊωάννου, αφού η πολική αρκούδα που τον είχε διπλαρώσει στη φωλιά της από τις 9 Γενάρη ξύπνησε από τη χειμερία νάρκη και διαπίστωσε ότι δεν είναι του γούστου της (όχι του είδους της). Η Κ20 συνεχίζει την νικηφόρα πορεία της επικρατώντας δύο φορές μέσα σε μια εβδομάδα των Μαχητών, αφού επιτέλους γίνεται και ο αναβληθείς αγώνας του 1ου γύρου, και καπαρώνει επίσης την 4η θέση που της δίνει την πρόκριση στην επόμενη φάση. Στο 1ο χιαστί κληρωνόμαστε με την Αρετσού, η ομάδα όμως κατεβαίνει χωρίς τον προπονητή της, ο οποίος βρίσκεται σε συναισθηματικό αδιέξοδο απέναντι στην ομάδα που έκανε τα πρώτα του προπονητικά βήματα. Τη λύση δίνει η Ντίσνεϊ η οποία ήρθε για τις διακοπές του Πάσχα μία εβδομάδα νωρίτερα, επικαλούμενη τον φόβο πιθανής κακοκαιρίας. Υπό τις οδηγίες της η Κ20 παίρνει 2 νίκες και περνάει στην 8άδα.

Το ποδόσφαιρο χάνει από τις Ελπίδες Σταυρούπολης, κερδίζει όμως Αριστοτέλη και Ιωάννη Παπάφη και πιάνει θέση playoff. Το γεγονός αγχώνει τους υπευθύνους του τμήματος, λόγος για τον οποίο την Τρίτη μετά την τελευταία επιτυχία μαζεύονται και πάλι οι αθλητές στη φωλίτσα για να αποφασίσουν για το μέλλον της ομάδας, όπου ακούγεται το επιχείρημα "γιατί να κάνουν κουμάντο οι παλιότεροι, να κάνουν οι νεότεροι" με αποτέλεσμα να αναλάβει τα ηνία του τμήματος ο Σπυρέτος.

Το βόλεϊ, εκμεταλλευόμενο και αυτό την παρουσία της Ντίσνεϊ στη Θεσσαλονίκη πετυχαίνει διαδοχικές νίκες και σκαρφαλώνει στην προνομιούχο 2η θέση

Μάιος

Για την ολοκλήρωση της Α' ΕΚΑΣΘ απομένει 1 αγωνιστική (με τα Βασιλικά) καθώς και το 2ο ημίχρονο επίσης με τα Βασιλικά, που είχε αναβληθεί στις αρχές Γενάρη. Η ΑΕΕΤ επικρατεί και στους 2 αγώνες και τερματίζει στην 3η θέση, υπερτερώντας των υπολοίπων 4 ομάδων στην 5πλη ισοβαθμία. Η ομάδα γνωρίζει την αποθέωση για το μετάλλιο ενώ το σύνθημα "ΑΕΕΤάρα Γ Εθνική" δονεί τη φωλίτσα. Με την ευκαιρία διοργανώνεται ακόμη ένα μπάρμπεκιου για να βγουν κανα δυο ενοίκια ακόμα...

Η Κ20 αντιμετωπίζει στους 8 του πρωταθλήματος το Πειραματικό, με τον κόουτς Χατζημιχαηλίδη και πάλι να βρίσκεται σε ψυχολογικό αδιέξοδο, απέναντι στο σωματείο στο οποίο αγωνίζεται. Ευτυχώς η Ντίσνεϊ είναι ακόμη εδώ και υπό την καθοδήγησή της η ΑΕΕΤ κερδίζει το 1ο ματς. Δυστυχώς ο ανοιξιάτικος παγετός υποχωρεί, η Ντίσνεϊ πετάει για Κρήτη και στον επαναληπτικό η ομάδα καταρρέει παρά το γεγονός ότι στο πόδι της έχει αφήσει την Τζήκα (η οποία έχει βοηθό της τον Φλώρο)

Η ποδοσφαιρική ομάδα κλείνει την κανονική περίοδο με νίκη και τερματίζει στην 3η θέση της βαθμολογίας ενώ ο Χόχας ανακηρύσσεται 1ος της κατηγορίας αρνείται όμως να παραλάβει το βραβείο γιατί χάνει τον τίτλο του πιο γοητευτικού παίκτη του σωματείου από τον Δόσιο, σε μια πραγματική μάχη γιγάντων. Στα μπαράζ που ακολουθούν η ΑΕΕΤ αποκλείει διαδοχικά Ιωάννη Παπάφη και Κισσό Χορτιάτη, και παίζει την άνοδο με τον Αριστοτέλη Καλαμαριάς. Μία ημέρα πριν το ματς που περιμένουμε όλοι, σκάει ένσταση από το Πανόραμα (που αγωνίζεται μία κατηγορία παραπάνω) το οποίο ζητά και πετυχαίνει την τιμωρία Μάρκου επειδή κατέχει διοικητική θέση στο σωματείο, καθώς εδώ και 2 χρόνια δηλώνει παντού ότι είναι ο έφορος του βόλεϊ. Από την ΑΕΕΤ αφαιρούνται 3 βαθμοί για κακή συμμετοχή και χάνει το δικαίωμα να διεκδικήσει την άνοδο.

Το βόλεϊ επηρεάζεται και αυτό από τη φυγή Ντίσνεϊ και τερματίζει και αυτό στην 3η θέση. Ο Βαλάντης έξαλλος για την απώλεια της ανόδου παραδίδει μαθήματα γαλλικών στα αποδυτήρια. Το κλίμα εκτονώνει ο Μάρκος ο οποίος δηλώνει "είμαι ο έφορος, η ομάδα για εμένα ανέβηκε, πάμε μπουζούκια". Η ομάδα καταλήγει στον ΛΕΠΑ ο οποίος σηκώνει από το τραπέζι γνωστό λίμπερό μας, το οποίο εκείνο το βράδυ εγκαταλείπει το βόλεϊ και ξεκινάει επαγγελματικά το τραγούδι.

Ιούνιος

Μήνας ανατατάξεων για το σωματείο. Το μπάσκετ κάνει όνειρα για Γ' Εθνική βασιζόμενο στην περισυνή εμπειρία και είναι κοντά στο να καλύψει το απαιτούμενο μπάτζετ. Τα νερά ταράσσει η παραίτηση Γεωργάκα, ο οποίος μετρώντας τους μήνες συνειδητοποιεί ότι έχει κάτσει για 3η φορά 18 σερί μήνες στον πάγκο της ΑΕΕΤ και για γούρι αποφασίζει να αποσυρθεί, δίνοντας ραντεβού για το 2020. Μετά από ολονύχτια συνεδρίαση το Διοικητικό Συμβούλιο αναθέτει το τιμόνι της ομάδας στην Ντίσνεϊ. Δεύτερο σοκ από το γεγονός ότι η ΕΚΑΣΘ καλεί στην Γ' Εθνική τον 4ο Αστέρα Σίνδου, χωρίς να απευθύνει πρόσκληση στην ΑΕΕΤ. Σε σχετικό ερώτημα πέρνουμε την απάντηση "αφού δεν θα χετε χρήματα να πάτε"

Στο ποδόσφαιρο, στην καθιερωμένη "συνάντηση της Τρίτης" τα επιχειρήματα του ποιος θα κάνει κουμάντο έχουν εξαντληθεί. Οι παλιοί "να κάνουμε εμείς", οι νεότεροι "να κάνουμε εμείς", ώσπου από τον Μακρίδη πέφτει η ιδέα "να κάνει η μάνα". Μετά το αρχικό σοκ, καλείται εσπευσμένα η μάνα του Μάρκου, στην οποία παραδίδονται τα κλειδιά του σωματείου.

Το βόλεϊ το οποίο συνεχίζει την περιοδεία σε μπουζουξίδικα, αφού όλοι έχουν πειστεί ότι πράγματι η ομάδα ανέβηκε κατηγορία, δέχεται τηλεφώνημα από γειτονικό σωματείο το οποίο ρωτάει "Μήπως έχετε μπάλες για πούλημα; Με τις παίκτριες έχουμε ήδη μιλήσει", με αποτέλεσμα η οδός Πόντου να μετατραπεί σε πεδίου μάχης...

Ιούλιος

Η νομική ομάδα του σωματείου (Πρόεδρας, Αντώναρος, και -ευτυχώς- Αγάπη) μεταβαίνει στην Αθήνα για να υποστηρίξει ενώπιον της ΕΟΚ την Προσφυγή του σωματείου για συμμετοχή στην Γ' Εθνική. Οι άνδρες του team δεν καταφέρνουν να συνέλθουν από τη βραδυνή έξοδο και το βάρος της υποστήριξης πέφτει στην κυρία, η οποία πείθει την Ομοσπονδία να απευθύνει πρόσκληση για συμμετοχή.

Στις 13 του μήνα πραγματοποιείται στη Δ' Δημοτική Κοινότητα η μεγάλη εκδήλωση για τα 10 χρόνια της ΑΕΕΤ. Με την ευκαιρία ο Τσιαπακίδης βραβεύει τα Λιονταράκια για τα 18 οικογενειακά διπλά που κέρδισαν, τον Ιωάννη Παπάφη για την άνοδο στην Α' στη θέση της ΑΕΕΤ, και τον Άγιο Ιωάννη Χρυσόστομο για την έναρξη της προετοιμασίας του.

Την επόμενη ημέρα ξεκινάει το επετειακό 10o ΑΕΕΤ summer camp, με τη συμμετοχή παλαιμάχων, φιλάθλων, Κ20, εφήβων, 3 αθλητών της ανδρικής ομάδας μπάσκετ, του Χόχα και του Τόζιου από το ποδόσφαιρο, του Μάρκου από το βόλεϊ και της Ντίσνεϊ με την Τζήκα από πλευράς διοίκησης (η τελευταία εκπροσωπεί και τον Φλώρο, ο οποίος δουλεύει για να έρθει στο κάμπινγκ ο Κατσαρής). Edit: η Τζήκα συνοδεύεται απο Ντε Χοχο (τελος edit)

Αύγουστος

Επιτέλους έρχεται η πολυπόθητη κλήση για τη Γ' Εθνική και η ΑΕΕΤ πρέπει να απαντήσει σε 48 ώρες. Μετά από 8 μόλις ώρες το σωματείο απαντάει "Δεν έχουμε χρήματα να πάμε"! Την κατάτασταση σώζει ο Τόνι Μάο, ο οποίος κατεβάζει επενδυτικό σχήμα από την ευρύτερη περιοχή Τρικάλων/Καρδίτσας που στηρίζει το εχείρημα, ενώ και ο ίδιος θέτει τον εαυτό του στη διάθεση της ομάδας. Νέα απάντηση, στην εκπνοή της προθεσμίας "Ερχόμαστε"! Το σύνθημα "ΑΕΕΤάρα Γ Εθνική" δονεί τη Λευκή Άμμο...

Στα μεταγραφικά, ο Ισίδωρος κάνει κουμάντο μόνος του έχοντας φέρει 2 μπασκετμπολίστες, 3 βολεϊμπολίστριες, 1,5 ποδοσφαιριστή, την αδελφή του για το νεοσύστατο τμήμα χορού, τον πατέρα του για προπονητή στις Ακαδημίες και μία θεία του να κρατάει τα τηλέφωνα στη Φωλίτσα.

Σεπτέμβριος

Όλα είναι έτοιμα για τη νέα αγωνιστική περίοδο, οι προετοιμασίες έχουν ολοκληρωθεί και στην ανακαινισμένη φωλίτσα πραγματοποιείται αγιασμός όλων των τμημάτων, μαζί με την κοπί της βασιλόπιτας, την οποία είχαμε ξεχάσει μέσα στη χρονιά. Το φλουρί κερδίζει (εντελώς καθαρά) η Ντε Χόχο, η οποία σαν δώρο παίρνει τη θέση της παρουσιάστριας στον Τηλεκύβο που θα παρουσιάζεται από το webTv της ΑΕΕΤ (όταν αρχίσει να εκμπέμπει).

Ο προγραμματισμός του μπάσκετ ανατρέπεται, καθώς η κόουτς Ντίσνεϊ διορίζεται για ακόμη μία χρονιά στο Ρέθυμνο. Επειδή δεν υπάρχει καιρός για αναζήτηση νέου προπονητή η ομάδα, με μεσολάβηση Ζερβουδάκη, δηλώνει σαν έδρα το "Μελίνα Μερκούρη" και συμμετέχει σε όμιλο Νότου ...

Στο ποδόσφαιρο, ο Αρτέμης φέρνει ως επενδυτή τον συνονόματό του Αρτέμη Σώρρα, ο οποίος βάζει τα 600 τρις για μεταγραφές και κατασκευή γηπέδου. Στη "συνάντηση της Τρίτης" παλιοί, νέοι και η μάνα του Μάρκου συνασπίζονται και τρώνε τον εθνικό ευεργέτη, ο οποίος πλέον στρέφει το ενδιαφέρον του στη διεκδίκηση της προεδρίας της Δ' Δημοτικής Κοινότητας....

Το βόλεϊ ετοιμάζεται για ακόμη μία χρονιά στο Β' τοπικό, αφού τελικά τα κορίτσια συνειδητοποιούν ότι δεν έχουν ανέβει κατηγορία. Έκπληξη με Σπυρέτο, ο οποίος εκμεταλλεύεται διφορούμενη διάταξη στο Καταστατικό της ΕΟΠΕ και καταφαίρνει να βγάλει δελτίο και να αγωνιστεί με τη γυναικεία ομάδα, πετυχαίνοντας να γίνει ο 1ος αθλητής που έχει παίξει και με τα τρία τμήματα του σωματείου.

Οκτώβριος - Νοέμβριος - Δεκέμβριος

Το τέλος του χρόνου φαίνεται αυτή τη στιγμή πολύ μακριά για προβλέψεις... Το σίγουρο είναι ότι η ΑΕΕΤ θα κερδάει, ή και να μην κερδάει, δεν θα χάνει ..

Η χρονιά θα κλείσει λίγο πριν τις γιορτές με πάρτυ στην Φράουλα, το οποίο μετά από αίτημα Δαρά - Δατσέρη θα είναι και μασκέ, προκειμένου να παρουσιάσουν την έμπνευσή τους που δεν μας έδειξαν τις Απόκριες του 2017....

... Ευτυχισμένο το 2018....

Read 838 times Last modified on Tuesday, 10 January 2017 00:12
Α.Ε.Ε.Τ.

Latest from Α.Ε.Ε.Τ.